Eroğlu, Kars’ta bir dizi ziyarette bulundu

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gitti. 

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu ve İkinci Başkan Haluk Aşkaroğlu bölgede ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gitti. Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası kurulduğu 1988’den bu yana Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkan düzeyinde ilk kez ziyaret ediliyor. 

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu , İkinci Başkan Haluk Aşkaroğlu, Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül ve Genel Sekreter Özkan Soylu’dan oluşan heyet öncelikle Kars Vali/ Belediye Başkan V. Türker Öksüz makamında ziyaret edildi. Ziyarette Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyinin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra sırasıyla Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş ve Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Cihan Kaçar ziyaret edilerek mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına kendilerine plaket takdim edildi.