JOURVET, TVHB 49. Büyük Kongresinde

6-7 Kasım 2021 tarihinde yapılan Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) 49.Büyük Kongre seçimi sonuçlarının İlçe Seçim Kurulu tarafından tescil edilip onaylanmasının ardından 49.Dönem TVHB Merkez Konseyinin ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. JOURVET ekibi olarak başta Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere TVHB Merkez Konseyi Yönetim organlarına seçilen tüm üyeleri tebrik eder, Veteriner Hekimlik meslek camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

JOURVET ekibi olarak hiçbir derneğin, vakfın veya birliğin seçim süresince iç dengelerine müdahil olmayacağımızı bu vesileyle bir kez daha bildiririz. Bu süreçte sadece seçim yarışına katılacak adayların ve seçim sonuçlarının duyurulmasının daha doğru olduğuna inanıyoruz. Hangi dernek, vakıf veya birlik olursa olsun seçilen yönetimlerin Veteriner Hekimlik mesleğine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Mesleğimiz adına yapılan bütün çalışmaların duyurulması, mesleğimizin daha güzel bir şekilde tanıtımının yapılabilmesi ve topyekûn mesleğimiz adına yapılacak mücadelelerde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

TVHB 49. Büyük Kongresinde stand kurup JOURVET’i tanıtmamıza vesile olan Sayın Ali EROĞLU ve Sayın Muhlis ATAY başta olmak üzere, ilk yayın yılımızda JOURVET’e ilk kurumsal desteği veren Çorum Veteriner Hekimleri Odası Başkanı (ÇorumVHO) Sayın Serdar DOĞAN’a, ÇorumVHO Genel Sekteri Sayın Önder AVDATEK’e ve ÇorumVHO Üyesi Sayın Mustafa AYDOĞDU’ya; her sayısında bizlere yer veren SEMPTOM Dergisi’ne, yayınlarımıza katılan değerli akademisyen hocalarımıza ve veteriner hekimlerimize ve bizi kocaman bir aileye dönüştüren herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

TVHB 49. Büyük Kongresinde standımıza ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen değerli protokol üyeleri ve değerli misafirlere de ayrıca teşekkür ederiz. Bizlerle iş birliği yapan Veteriner Hekim Odalarımızla beraber yeni yayın yılımızda sizlerle farklı içeriklerle buluşacak olmamızın heyecanını yaşıyoruz.

TVHB 49. Büyük Kongresinde standımızdan güzel anlar;