​​​​Veteriner Hekimliği Programlarında Eğitime Başlanması ve Eğitimin Sürdürülmesi için Asgari Koşullar Yayınlandı

“Veteriner Hekimliği Programlarında Eğitime Başlanması ve Eğitimin Sürdürülmesi için Asgari Koşullar” YÖK Genel Kurulunda kabul edilerek YÖK’ ün Resmi Web Sayfasında yayınlandı. Konuyla ilgili Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu Sosyal Medyadan bir mesaj yayınladı.

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu;
“Değerli meslektaşlarım; Veteriner Hekimliği Programlarında Eğitime Başlanması ve Eğitimin Sürdürülmesi için Asgari Koşullar YÖK Genel Kurulunda kabul edilerek YÖK ‘ ün Resmi Web Sayfasında yayınlandı.

TVHB Merkez Konseyi olarak 3 yıldan beri Dekanlar Konseyi ile birlikte yürütülen yoğun çalışmalar sonucu Yüksek Öğretim Kurulu yetkililerinin, Üniversiteler Arası Kurulu ve sonunda YÖK Genel Kurulu’nun kararı ile mesleğimiz ve mesleğimizin geleceği için önemli bir başarı elde edilmiştir. Başta Sayın YÖK Başkanı olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerine, Üniversiteler Arası Kurul Üyelerine, Genel Kurul Üyelerine, önceki dönem Veteriner Fakülteleri Dekanlar Konseyi’nin ve mevcut Konseyin Başkan ve Üyelerine, çalışmalarda yer alan Dekanlarımıza, hocalarımıza, katkı sunan Veteriner Hekimleri Odalarımızın Başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

VETERİNER HEKİMLİĞİ PROGRAMLARINDA EĞİTİME BAŞLANMASI VE EĞİTİMİN SÜRDÜRÜLMESİ İÇİN ASGARİ KOŞULLAR

Ali EROĞLU
Türk Veteriner Hekimleri Birliği
Merkez Konseyi Başkanı