TVHB’den Twitter Etkinliğine Destek Verenlere Teşekkür

Türk Veteriner Hekimleri Birliği tarafından 22 Şubat 2022 tarihinde “Ek Gösterge ve Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları” kapsamında #VeterinerHekimleriUnutma hastagı ile düzenlenen twitter etkinliğine katılımın yüksek olması sebebiyle, etkinliğe katılım sağlayanlara teşekkür mesajı yayınlandı.

Veteriner Hekimlerimizin Anayasamızın eşitlik ilkesi doğrultusunda ek göstergelerin yeniden düzenlenmesi ve artırılması çalışmalarına dâhil edilmesine ilişkin TVHB Merkez Konseyi olarak yaptığımız basın açıklaması; yazılı, görsel ve internet medyası ile sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve tüm kesimlerin desteğini almıştır. Özellikle 22 Şubat akşamı “#VeterinerHekimleriUnutma” hashtag’imiz, yoğun twitter trafiğine rağmen 3. sırada yer alarak bir kez daha ülke gündemine oturmuştur.

Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı olan meslektaşlarımızın bu konuda gösterdikleri teveccüh ve hassasiyet mesleğimizin geleceği adına büyük önem taşırken, gücümüze güç katmıştır. Bizleri yalnız bırakmayarak twitter etkinliğimize destek veren tüm meslektaşlarımıza, diğer meslek gruplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve katılım sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Etkinlikten sonraki gün Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Ali Eroğlu, TOÇ BİR-SEN Başkanı Hüseyin Öztürk’e konu hakkında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Etkinlik görsellerinden bazıları;