Ankara VHO “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği katılımcıların beğenisini topladı

Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen kokteyl ile “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlandı.

Düzenlenen Kokteyle Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender YARSAN, Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Gülay ERTÜRK, Ankara Diş Hekimleri Odası Başkanı Serhat ÖZSOY ve Yönetim Kurulunun yanı sıra meslektaşlarımız katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Duygu KAHRAMAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan kokteylde, Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Gülay ERTÜRK, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender YARSAN ve Oda Başkanımız Ahmet BAYDIN da birer konuşma yaptılar.

Müzik eşliğinde, sıcak ve samimi sohbetlerin gerçekleştiği, bir araya gelip sohbet etmenin keyfine varıldığı gecede Ressam Veteriner Hekim Beyza BAŞAR’ın Ankara Bölgesi VHO’da bir hafta süreyle gerçekleşecek sergisinin açılışı da yapıldı.

“Veteriner Hekimlerden Doğa Anaya Kadınlar Günü Hediyesi” sloganıyla kadın Veteriner Hekimlere 10 çeşit kır çiçeği tohumunun ve çeşitli hediyelerin verildiği kokteyl, sohbetlerin ardından son buldu.

Mesleğimizi en iyi şekilde temsil eden, bizleri her zaman ileriye taşıyan ve dokundukları her hayatı güzelleştiren kadın meslektaşlarımızın ve tüm kadınların “Kadınlar Günü”nü bir kez daha kutluyoruz.