Bolu Tarım Ve Orman Müdürlüğü BATIKAF Fuarında

Üniversiteli gençlerin istihdam edilebilirliklerinin artırılması, iş ve staj imkanlarına erişimde fırsat eşitliği sağlanması amacıyla düzenlenen Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları’nın Batı Karadeniz ayağı, 25-26 Mart’ta Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İl Tarım ve orman Müdürlüğü ve birçok birlik ve kuruluş fuara destek ve katılımcı oldu.

Fuar açılışına Bolu Valisi Ahmet ÜMİT, Bolu Milletvekili Fehmi KÜPÇÜ, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet MURAT, Bolu Protokolü ve çevre illerden gelen üniversite öğrencileri katılım gösterdi.

Fuar hakkında açıklama yapan İl Müdürü İzzet MURAT;

“Geleceğimizin mimarları öğrencilerimiz için farklı birer pencere oluşturması açısından bu vb. Organizasyonlar önem arz etmektedir. Kurumumuz öğrencilere staj imkanı sunmakla birlikte bununla alakalı bilgileri standımızda yapmıştır. Bunun yanında öğrencilerimizin tarım ve hayvancılığa olan ilgi ve tutkuları memnuniyet verici. Fuarın öğrencilerimize maksimum düzeyde faydalı olması temennilerimle hayırlı olsun” dedi.

Bolu Valisi Ahmet ÜMİT; Bolu İl Tarım ve orman Müdürlüğü standını ziyaret ederken iyi niyet ve başarı temennilerinde bulundu. Bolu Milletvekili sayın Av. Fehmi KÜPÇÜ, diğer protokol üyeleri ve kurum amirleri de İl Müdürlüğü standını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Fuarda Bolu Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yerli tohumlar tanıtılırken güncel çalışmalar ve staj programı başta olmak üzere projeler hakkında vatandaşlar teknik personelden bilgi aldı. Fuarda Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü standına öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.