Pembe Misafirler, Los Angeles Belgesel Film Festivalinde

Veteriner Hekim Gökçe Coşkun‘un danışmanlığını ve çekimlerini yaptığı “Pembe Misafirler” belgeseli, Berlin Kısa Film Festivalinde gösterim hakkı kazanmasının ardından şimdi de 2022 Los Angeles Belgesel Film Festivalinde en iyi çevre ödülüne layık görüldü.

Yaban Hayatı konusunda belgeselin danışmanlığını yapan Veteriner Hekim Gökçe Coşkun aynı zamanda belgeselin çekimlerini de gerçekleştirdi. Belgeselin Yönetmen koltuğunda Murad Mammadow ve Pelin Turgut yer alırken Pembe Misafirler belgeselinin yapımcılığını ise Ahmet Utku Soylu üstlendi. Belgeselin galası Şubat 2022 de Çiğli Belediyesinde gerçekleştirilirken, Çiğli Belediyesi tarafından Berlin Kısa Film Festivaline gönderilen belgesel ön elemeyi geçti ve 14 Şubat 2023 de gösterim hakkı kazandı.

Pembe Misafirler Belgeseli bu seferde 2022 Los Angeles Belgesel Film Festivalinde en iyi çevre ödülüne layık görüldü. Belgeseli izleyenlerin geri dönüşlerinde Gediz Deltası’na hayran kaldıkları ve çekimlerin çok büyüleyici olduğunu vurgulamaları dikkat çekti. Daha önce Berlin Bağımsız Film Festivali’nde gösterim hakkı kazanan Pembe Misafirler Dünya’nın farklı noktalarında başarı kazanmaya devam ediyor.