TVHB Başkanı Eroğlu’ndan Aydın ziyareti hakkında değerlendirme

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Aydın ziyareti sonrasında sosyal medyasında kısa bir değerlendirmede bulundu. Eroğlu,

“Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir dizi ziyaret programı gerçekleştirildi. Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Meslektaşımız Sayın Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Ahmet Ökdem makamlarında ziyaret edildi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı meslektaşımız Eray YEŞİLÇAYIR, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ahmet GEZMAN ile meslektaşlarımızın katıldığı mesleki konuların konuşulduğu bir istişare toplantısı yapıldı. Sonra Aydın Veteriner Hekimleri Odasında Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cavit Kum ve meslektaşlarımız ile bir araya gelinerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İlgi ve misafirperverliği için Sayın Valimize, Sayın Rektörümüze, Sayın İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz.
Her açıdan kusursuz program ve ev sahipliği için Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanımız Sayın Cemil Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Hidayet YAMAN, Fatih GÖĞEBAKAN, Denetleme kurulu üyesi Sedat Turgut’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz .
Ayrıca katılımlarından dolayı Sayın Dekanımıza ve tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.