TVHB Başkanı Eroğlu’ndan Manisa ziyareti hakkında değerlendirme

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Manisa ziyareti sonrasında sosyal medyasında kısa bir değerlendirmede bulundu. Eroğlu, “9 Ağustos Salı Günü Manisa Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, ziyaret programı kapsamında Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Metin ÖZTÜRK, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Sayın Ali GÖK, Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Sayın Adil ŞENCAN ve önceki Dönem Manisa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sayın Hasan ERYILMAZ ziyaret edilmiş, meslektaşlarımızla bir araya gelinmiş, gün içindeki programların ardından Manisa Veteriner Hekimleri Odası ziyaret edilerek, meslektaşlarımızla bir istişare toplantısı yapılmıştır.
İlgi ve duyarlılıkları için Sayın İl Tarım ve Orman Müdürümüze, Sayın Bölge Müdürümüze, Sayın Şube Müdürümüze ve tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Mükemmel organizasyon ve ev sahipliği için Manisa Veteriner Hekimleri Odası Başkanımız Sayın Merter YILDIZ’a, Genel Sekreter Ali GÖK ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca toplantıya katılarak mesleğimizle ilgili düşüncelerini ve önerilerini paylaşan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.