“3 Milyon” Etkileşim ve “3 Milyon”  Teşekkür

2019’un Haziran ayında başladığımız JOURVET YouTube kanalı (youtube.com/jourvet) yolculuğumuza,  Kasım 2021’de yapılan bir isim anketi ile JOURVET – Veteriner Hekim Haber Portalı olarak (jourvet.com & VeterinerHekimHaber.com) devam etmeye başladık.

Bu süreçte Veteriner Hekimlik mesleğine dair her sorunu elimizden geldiğince gündeme taşımaya çalıştık ve meslek adına farkındalık oluşturmaya katkı sağladık. Sosyal medyada da aktif rol aldık. Sosyal medyalarımızda toplamda 30 Bin takipçi ve 3 Milyon etkileşim ile mesleğimize gözle görülür bir katkı sağladık.

( Youtube, Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, Telegram “takip için tıklayınız”)

Kasım 2021’de Çorum Veteriner Hekimleri Odası tarafından “Çorum VHO 2021 İşbirliği Plaket Ödülü”ne, 2022 Dünya Veteriner Hekimleri Günü programında daTürk Veteriner Hekimleri Birliği 2022 Hizmet Ödülü”ne layık gören meslek temsilcilerimize teşekkür ederiz. Çıktığımız bu yolda verdiğimiz emeklerin neticesinde bu şekilde ödüllendirilmek bizleri onore etti ve mücadelemizin devamlılığı konusunda bizlere güç verdi.

Çorum VHO 2021 İşbirliği Plaket Ödülü (Haber için tıklayın)
Türk Veteriner Hekimleri Birliği 2022 Hizmet Ödülü (Haber için tıklayın)

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi, İl/Bölge Veteriner Hekimleri Odaları ve STK’ların genel kurul ve seçim süreçlerinde tarafsızlığımızı koruyarak sadece adaylık açıklamalarına ve seçim sonuçlarına yer verdik. JOURVET – Veteriner Hekim Haber Portalı olarak daima mesleğimizin yanında yer aldık. Meslektaşlarımızın demokratik haklarına her zaman saygı göstermeyi bir ilke edindik ve bu yolda mesleki haber anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu kapsamda 49. Dönem Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi’ne meslek adına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder,  50. Dönem TVHB Merkez Konseyi’ne başarılar dileriz.

TVHB Merkez Konseyimiz, İl/Bölge Veteriner Hekimleri Odalarımız, STK’larımız ve Akademisyenlerimiz ile işbirliği içerisinde Selçuk Üniversitesi Hayvan Hastanesi, Covid-19 aşısına veteriner hekimlerin de dahil edilmesi, Sağlıkta Şiddet Yasası, Fiili Hizmet Zammı, Kamuya Veteriner Hekim İstihdamı, E-Reçete, Veteriner Hekim İntörn Maaşı,  Veteriner Hekimlikte Uzmanlık Sınavı gibi konularda sorunları gündemde tutmaya devam ederken, bir yandan da Veteriner Hekimlik mesleğinin tanıtımını ve önemini vurgulayan yayımlar yaptık. Youtube’da 186+ video ve jourvet.com’da 811+ haber ile mesleki habercilik adına önemli işlere imza attığımızı düşünüyoruz.

Ayrıca Veteriner Hekim adayı öğrencilerimizin kurdukları toplulukların sosyal etkinliklerini görünür kılmak adına haber portalımızda onlara özel bir yer ayırdık. Yaşadıkları sorunların duyulmasına destek olduk.

Bu süreçte bize en büyük desteği de değerli köşe yazarlarımız sağladı. Bu sebeple JOURVET Veteriner Hekim Haber Portalı köşe yazarlarımız TVHB Merkez Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Melike Baysal, Diyarbakır İl Tarım ve Müdür Yardımcısı Mehmet Hüseyinoğlu, Belediye Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Sinan Okçuoğlu Serbest Veteriner Hekimleri Derneği Başkanı Bilsay Kanat, Kalite ve Gıda Güvenliği Başdenetçisi Veteriner Hekim Dilek Huyut, Yaban Hayatı Uzmanı Veteriner Hekim Gökçe Coşkun ve Veteriner Hekim Arzu İlayda Sümer’e içtenlikle teşekkür ederiz.

Geçmiş dönemlerde yayınlarımıza katkı sağlayan meslek temsilcilerimizin hepsine teker teker teşekkür ederiz. Son günlerde ise Twitter’da mesleki farkındalık çalışmalarımıza katkı sağlayan; Veteriner Hekimler Konuşuyor programlarının hazırlanmasında emeği geçen Moderatörümüz Ruken Bilici, Dr. Ayşe Yazıcı, Halit Tezcan ve Başak Taşpınar’a emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Bu program serisinin 2023 yılında da hız kesmeden devam etmesini arzu ediyoruz.

Yayınlarımıza her zaman destek veren ve Veteriner Hekim Adayı genç arkadaşlarımıza her ay çekilişler yaparak hediyeler gönderen Vet-Bazaar ailesine de teşekkür ederiz.

En son ve en büyük teşekkür ise bu sürece şahitlik eden ve yanımızda olan siz değerli takipçilerimize, 3 milyon kez teşekkürler…

JUORVET Veteriner Hekim Haber Portalı adına

Elif Ünlütürk Bayhan
Gazeteci