Samsun Sinop VHO Başkanı Avan; “Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlarım”

Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı tören ile kutlandı. Atatürk Onur Anıtında düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Törene Samsun – Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı Elif Köse Avan ve Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreter Ersel Reha Eren katılım sağladı.

Konuşmaların ardından Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası, Samsun Dişhekimleri Odası, OMÜ Tıp Fakültesi, Samsun Tabip Odası, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve Samsun Eczacılar Odası çelenkleri anıta bırakıldı.

Çelenk sunumunun ardından Samsun-Sinop VHO Başkanı Elif Köse Avan; “Dünya tek sağlık konsepti için adımlar atarken ülkemizde bu konu hep geri planda tutulmakta. Bugün burada sağlık çalışanları olarak birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun – Sinop Veteriner Hekimler Odası olarak tek sağlık konseptinde tüm paydaşlarımızla çalışmalarımıza devem edeceğimizi belirtirken tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım” dedi.

no