Remukan Technology’den Veteriner Hekimlere özel indirim fırsatları

Kurumsal yazılım ve mobil uygulamalar konusunda uzman bir yazılım şirketi olan Remukan Teknoloji tüm veteriner hekimlere özel indirim fırsatları sunuyor.

Remukan Technology ve Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası arasında gerçekleştirilen işbirliği ile tüm Veteriner Kliniklerine özel indirim fırsatları sunuluyor. (Detay: https://www.avho.org.tr/remukan-technologyden-uyelerimize-ozel-firsatlar/)

Remukan Technology’nin veteriner hekimlere sunduğu özel fırsatlar;

Web Siteleri: %20 indirimle, kliniğinizi çevrimiçi dünyada daha görünür hale getirmek için profesyonel web sitesi tasarımları.

Mobil Uygulamalar: %25 indirimle, ihtiyaca özel tasarlanmış, müşteri etkileşimini artıran ve iş süreçlerinizi optimize eden mobil uygulamalar.

Web Sitesi + Alan Adı + Barındırma Hizmetleri + SSL Sertifikası: %30 indirimle, dijital varlığınızı güven altına almak ve çevrimiçi varlığınızı güçlendirmek için gerekli olan tüm hizmetler tek pakette.

Web Sitesi + Online Rezervasyon + Hasta Takip Sistemleri: %40 indirimle, randevu ve hasta takip süreçlerinizi kolaylaştıran, verimliliği artıran entegre sistemlerle tanışın.

Web Sitesi + Klinik Yönetim Sistemi: %50 indirimle, klinik yönetiminizi optimize eden, veri güvenliği sağlayan çözümlerle işinizi kolaylaştırıyoruz.

Remukan Technology, veteriner hekimlerin başarılarına katkı sağlamak ve desteklemek için üstün yazılım çözümleriyle kurumsal tecrübesini hekimlerin hizmetine sunuyor. Özel indirimlerle donatılmış bu fırsatları kaçırmamak ve işinizi dijital dünyada ileriye taşımak için hemen harekete geçin!

Remukan Technology şimdi bu protokolü bir adım daha ileriye taşıyarak, tüm veteriner hekimlerin yararlanması için kapsamını genişletiyor.

Tüm veteriner hekimlerin AVHO üyesi olsun olmasın bu indirimli fırsatlardan yararlanabilmesi için iletişim bilgileri;

Adres: Ayvalı Mah. Akif Sk. No:3/5 Keçiören Ankara
Telefon: 0552 113 76 13
WhatsApp Kurumsal: 0552 113 76 13
Web Sitesi: 
https://rmkcloud.com/UYGULAMALAR
https://remukan.com/  
  .