Ağrı’da Hayvan Sağlığı ve Hayvan Hareketleri istişare toplantıları düzenlendi

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Tutak ve Doğubayazıt ilçelerinde Hayvan Sağlığı ve Hayvan Hareketleri konusunda istişare toplantıları düzenlendi.

Tutak İlçesinde Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şerif Yılmaz, Tutak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Celal Bakçı, İl/İlçe personeli ve muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Doğubayazıt İlçesinde düzenlenen istişare toplantısına ise Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şerif Yılmaz, Doğubayazıt İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Salih Akkuş, İl/İlçe personeli ve muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı iken 15 Eylül 2023 Perşembe tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Mehmet Hüseyinoğlu göreve başladığı günden beri Ağrı ili için sahadaki sorunların tespiti ve çözümleri konusunda ciddi çalışmalar yaptığı kamuoyuna yansıyor.

Haber: Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü