Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Kahvaltıda Buluştu

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası üyeleri Dünya Veteriner Hekimleri günü münasebetiyle kahvaltı programında buluştu.

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası üyeleri Dünya Veteriner Hekimleri günü münasebetiyle kahvaltı programında buluştu. 2000 yılından beri Dünya Veteriner Hekimler Birliği tarafından her yıl nisan ayının son cumartesi günü olarak belirlenen ve bu yıl Dünya Veteriner Hekimler Günü amacıyla Kars’ta Bir mekanda gerçekleşen kahvaltı programına Kars Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Ötüken Senger, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof Dr Engin Kılıç , Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Emine Taşçı Atakişi , Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Kadir Bozan, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Musa Metin Durmuş, Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Sayın Şentürk Özyılmaz, Kars Ziraat Odası Başkanı Sayın Özcan Mücük, Kars Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Erdinç Çelik, Ardahan İl Tarım Ve Orman İl Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Şişman, Ardahan İl Temsilcisi Akın Saraçoğlu, Kars İl Genel Meclisi Üyesi Veteriner Hekim Erdi Yıldırım ile veteriner hekimlik mesleğini bölgemizde kamuda, akademide ve serbest sahada gerçekleştiren çok sayıda veteriner hekim katıldı.

Yoğun bir katılımın gözlendiğin organizasyonun açılış konuşmasını yapan Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan ÖDÜL ” Zorlu saha şartlarına rağmen hayvan sağlığı, toplum sağlığı ve çevre sağlığı alanlarında mesleki aidiyet ve tutkuyla başarılı çalışmalara imza atan başta siz Kars, Ardahan ve Iğdır Bölgesinde çalışan veteriner hekim meslektaşlarımız olmak üzere tüm meslektaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, Dünya Veteriner Hekimler Günü’nüzü kutluyorum.” ifadelerini kullandı. 

Haber: Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası