Kocaeli VHO Dünya Veteriner Hekimleri Günü için balo düzenledi

Dünya Veteriner Hekimleri Günü Etkinlikleri kapsamında Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası tarafından balo düzenlendi.

Dünya Veteriner Hekimleri Günü Etkinlikleri kapsamında Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası tarafından balo düzenlendi. Baloya Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Belediye Başkanı adına belediye meclis üyesi ve eski KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz, Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı ve Yönetimi, Kocaeli Eczacı Odası Yönetimi, Kocaeli Tabip Odası Yönetimi, Makine Mühendisleri Odası Başkanı ve Yönetimi, Gebze ve Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ile bir çok Veteriner Hekim katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Oda Başkanı Mehmet Bostancı; Tüm Dünyada 2000 yılından bugüne veteriner hekimliğin önemine farkındalığı artırmak amacıyla Dünya Veteriner Hekimler Gününün kutlandığını belirtirken, Kocaeli’nde de hafta boyunca birçok etkinliğin gerçekleştirilerek bu farkındalığa katkı sunduklarını söyledi.

Bostancı; Atalarımızın dediği gibi bir şeyi 40 kez söylerseniz olurmuş derler, bıkmadan usanmadan tekrar söylemek istiyorum ‘’Veteriner Hekimler Temel Sağlık Çalışanıdır’’ ifadeleri ile tüm meslektaşlarının gününü kutladı.

Haber: Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası