Yalçınkaya; ”Mesleki birlik ve farkındalık ruhu için mücadeleye devam”

Türkiye’de Veteriner Hekimliği Eğitiminin 180. Yıl dönümü Elazığ’da düzenlenen program ile kutlandı. Programda Türk Veteriner Hekimleri Birliği Öğrenci Konseyi Başkanı Ertuğ Yalçınkaya; ”Mesleki birlik ve farkındalık ruhi için mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

Ertuğ Yalçınkaya’nın program konuşması şöyle; ” Bugün burada Türkiye’de Veteriner Hekimliği Eğitiminin başlangıcının 180. Yılını kutlamak için bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrenci konseyi olarak kurulduğumuz günden bugüne mesleki birliktelik ve farkındalık ruhunu biz fakülte sıralarında olan öğrencilere taşımak amacıyla çalışmaktayız. Bugün sizleri böyle yan yana görünce hedefimize bir adım daha yaklaştığımızı görüyoruz.

Bu organizasyonumuz için emek veren Konsey Başkanımız Ali Eroğlu’na, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu’na, Oda Başkanımız Cazim Bulut’a, Vet Akort Öğrenci Topluluğu Danışman Hocamız Prof. Dr. Ahmet Ateşşahin’e, FUHAT Öğrenci Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Rahşan Özen’e, FıratÜniVet Öğrenci Topluluğu Danışmanımız Prof. Dr. Mehmet Cengiz Han’a, yoğun tempo ile çalışan VetAkort ekibine, VetAkort Topluluk Başkanı Gürkan Mutlu’ya FUHAT Başkan Vekili Beyza Berfin Şener’e ve en önemlisi THVB Öğrenci Konseyi Elazığ ekibi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Biz genç hekim adayları olarak 180 yıldır yanmakta olan meslek ateşini Mehmet Akif Ersoy, Binbaşı Tahsin Süreyya, Cengiz Aytmatov, Muhsin Yazıcıoğlu, Aykut Özdarendeli hocalarımızın ruhuyla taşımaya devam edecek ve her daim ileriye götürmekten şeref duyacağız. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.”