Kars Bölgesi VHO Ardahan’da kahvaltı organizasyonu düzenledi

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından Ardahan’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda veteriner hekimler bir araya geldi.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan İl Tarım Ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz, Bölge Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül, Yönetim Kurulu Üyesi Vural Mutış, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Baydar, İl Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Şişman, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Sayın Emrah Aydın, İlçe Müdürleri ile resmi ve serbest veteriner hekim üyelerin katıldığı kahvaltı organizasyonu Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in tanışma ve değerlendirme konuşmasıyla başlayıp sıcak bir ortamda devam etti.

Yoğun katılımın gözlendiği toplantı sonrasında konuşan Bölge Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül; “Bugün Ardahan İlinde görev yapan tüm veteriner hekim meslektaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere veteriner hekimlik resmi yada serbest olarak ayırt edilmeksizin hangi sahada icra edilirse edilsin bir halk sağlığı dolayısıyla bir kamu hizmetidir. Bölge Veteriner Hekimleri Odamızın merkezi Kars ili olsa da Ardahan İlimizin gerek büyükbaş hayvan yetiştiriciliği bakımından ülkemiz için önemi ve potansiyeli de göz önüne alındığında tüm meslektaşlarımızın aynı masa etrafında toplanıp sosyalleşebilmesi, yaşadıkları sorunları da çözebilecek ortak aklı üretmeleri adına oldukça önemli bir adım olarak nitelendirilebilir. Davetimize icabet ederek bizi katılımlarıyla onurlandıran başta Ardahan Valimiz Sayın Hayrettin Çiçek ve İl Tarım Orman Müdürümüz Muhammet Fatih Cineviz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederim.” dedi. 

Haber: Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası