Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2024 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı (Video)

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2024 Yılı “Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni”, Ankara Üniversitesi Tandoğan’da 10.Yıl Yerleşkesi, Güneş Meydanında 12 Haziran 2024 tarihinde büyük bir katılımla ve coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. 



Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2024 Yılı “Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni”, Ankara Üniversitesi Tandoğan’da 10.Yıl Yerleşkesi, Güneş Meydanında 12 Haziran 2024 tarihinde büyük bir katılımla ve coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mezuniyet Törenimize Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Yardımcımız, Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sedat Ildız, Güdül Belediye Başkanı Veteriner Hekim Mehmet Doğanay, Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ahmet Baydın, Veteriner Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Gülay Ertürk, Etlik Merkez Veteriner Araştırma Enstitüsü Müdürü İsmail Aydın, Ankara Bölgesi Arıcılar Birliği Başkanı Selçuk Solmaz, BESD-BİR Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Ergün, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Fakültemiz Öğretim Üyeleri, Senato Temsilcimiz, Fakültemiz Emekli Öğretim Üyeleri, Mesleki Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, Dereceye giren ve Başarı Belgesi almaya hak kazanan Öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Törenin Açış konuşmalarında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan ve Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Ünüvar; Türkçe Program Dönem Birincisi Mithat Emircan Öz ve İngilizce Program Dönem Birincisi Ziynet Sevsal katılımcılara ve genç meslektaşlarımıza hitap ettiler.    

Tören Programı kapsamında 12 Haziran 2024 de Dekan, Dekan Yardımcısı, Fakülte Akademik Personeli ve Mezun Öğrencilerle birlikte Anıtkabir de ziyaret edildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan tarafından Anıtkabir Özel Defteri imzalandı, Aslanlı yoldan başlayan yürüyüşle birlikte Mozoleye Çelenk konulması ve Saygı duruşuyla Anıtkabir Programı tamamlandı.

Meslek Yemini, Fakülte Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. R. Tamay Başağaç Gül tarafından öğrencilere coşkuyla yaptırıldı. Dönem Birincileri tarafından Yaş Kütüğüne plaketlerin çakılması, dereceye giren öğrencilere çok sayıda kurum tarafından verilen ödüller ve kep atma töreni ile program tamamlandı.

Haber: Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi