TVHB depremden etkilenen illerimizden Osmaniye VHO Ziyareti (Video)

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi, Osmaniye Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Yusuf Ertuğ TUFAN ve meslektaşlarımızı ziyaret ederek, meslektaşlarımız ve bölgedeki veteriner hekimliği sağlık hizmetleri hakkında bilgi alarak, ihtiyaçların karşılanması için görüşmelerde bulundu.

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Ertuğ Tufan, depremin ilk gününden itibaren tüm kliniklerin açık olduğunu, tüm hayvanların sağlığı ve refahı ile ilgilli çalışmaların kesintisiz devam ettiğini, Osmaniye’de hem evcil hayvanlar için hem de çiftlik hayvanları için mama ve yem ihtiyacı olmadığını ifade etti.

Osmaniye Bölgesi için veteriner hekimliği faaliyetlerinin aksamadan devam edebilmesi ve veteriner hekimlerimize gereken yardımların ulaştırılabilmesi için koordinasyon merkezi Osmaniye Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Ertuğ Tufan’ın kliniği olarak belirlenmiştir. Depremde kaybettiğimiz meslektaşlarımıza ve ailelerine Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Haber: Türk Veteriner Hekimleri Birliği